Peggy-en-Iris

logo-mingmen

toyohari

rbcz-logo

zhong

Onze praktijk

Ming Men is een praktijk voor Traditionele Chinese en Japanse Geneeswijzen.

Er worden acupunctuurbehandelingen, kruidenconsulten en massages gegeven. Daarnaast worden er Taiji-, Qigong en meditatielessen gegeven.

Wat kunt u verwachten?

De belangrijkste behandelmethoden zijn:

  • TCM- en Japanse acupunctuur en ooracupunctuur;
  • Chinese kruiden en voedingsleer;
  • Taiji Qigong;
  • Tuina en shiatsu massagetechnieken.

Is een Total Wellness behandeling goed voor u?

Wist u dat bijna 70 % van alle Nederlanders zegt regelmatig last te hebben van pijn, vermoeidheid, stress of een ander ongemak. Dat we dat eigenlijk bijna normaal vinden. Als oorzaak wordt genoemd:hoge werkdruk, te zware belasting, veel werk dat af moet, teveel afspraken, te vaak feesten of uitgaan, slecht weer, ongezond eten.... Allemaal behorend bij een druk leven in een welvaartsmaatschappij.

Toch komen we steeds meer tot de conclusie dat het goed is om naast dat drukke leven wat te doen voor onze gezondheid. Maar hoe doe je dat zo effectief mogelijk?Total Wellness betekent werken aan een lang en gezond leven, gezondheid bevorderen en ziekte voorkomen.

Ben je vaak vermoeid, of heb je last van ongemakken, probeer je af te vallen, of te stoppen met roken, heb je last van stress, een hoge werkdruk, of het gevoel dat je nooit vrij hebt, dat daarnaast je batterij leeg is, stijve spieren, een vermoeid lichaam. Dit is het sein om een ontspanningsmoment te gaan kiezen, een Total wellnessbehandeling naar keuze:
bijvoorbeeld je te laten masseren, een acupunctuurbehandeling met moxa (verwarmingstherapie) en cupping (dieptemassage) om je lichaam in balans te brengen, je batterij op te laten laden, energie te krijgen, of kan je lichaam best een schoonmaakbeurt kan gebruiken, dit gebeurt als je kiest voor een detoxkuur: ofwel: ontslakken, ontgiften, ontzuren, verjongen. Deze behandeling maakt je energiek en topfit, schoont je lichaam op, haalt de meeste pijntjes weg en geeft je een soort reset van je hele organisme.

Herken je jezelf in bovenstaande, laat je dan voorlichten over alle mogelijkheden. Praktijk Ming Men Total Wellness is aangesloten bij nvtcg ZHONG, dus is vergoeding mogelijk door bijna alle ziektekostenverzekeraars.

De praktijk is gespecialiseerd in deze behandelingen en heeft als doelstelling om haar clienten te begeleiden in het krijgen en behouden van een lang en gezond leven