logo-mingmen

 

 

 

Detox/ontslakken/ontgiften/verjongen

Het menselijk lichaam is als een grote magneet welke gif- en afvalstoffen aantrekt en vasthoudt en dagelijks wordt blootgesteld aan allerlei vormen van vervuiling.

Het snelle tempo van de moderne samenleving heeft tot gevolg dat we gemak boven gezond verkiezen ( junkfood en kant-en-klaar maaltijden,vol met conserverings- middelen, kleur- en smaakstoffen).

Afvalstoffen, ook wel slakken of toxinen genoemd, hopen zich op in het lichaam en veroorzaken ziekte. Vrijwel alle ziekten, waaronder kanker, hart- en vaatziekten, etc. worden geassocieerd met een te grote hoeveelheid toxinen (gifstoffen) in het lichaam.Om gezond te worden en te blijven is een aantal keren tijdens je leven het lichaam reinigen een must!

Daarvoor bieden wij u een programma om het lichaam te reinigen door middel van een detoxprogramma met ons speciale Body Detox voetenbad (elektrolyse voetenbad), ontwikkeld door een groep hoog geclassificeerde en erkende wetenschappers en doktoren uit de Verenigde Staten worden alle gifstoffen uit het lichaam verwijderd, zonder pijn, zonder medicijnen of hulpmiddelen.

detox-voorbehandeling detox-behandeling02 detox-behandeling03 detox-behandeling01