logo-mingmen

 

 

 

Total Wellness

Is een Total Wellness behandeling goed voor u?

Wist u dat bijna 70 % van alle Nederlanders zegt regelmatig last te hebben van pijn, vermoeidheid, stress of een ander ongemak. Dat we dat eigenlijk bijna normaal vinden. Als oorzaak wordt genoemd:hoge werkdruk, te zware belasting, veel werk dat af moet, teveel afspraken, te vaak feesten of uitgaan, slecht weer, ongezond eten.... Allemaal behorend bij een druk leven in een welvaartsmaatschappij.

Toch komen we steeds meer tot de conclusie dat het goed is om naast dat drukke leven wat te doen voor onze gezondheid. Maar hoe doe je dat zo effectief mogelijk? Total Wellness betekent werken aan een lang en gezond leven, gezondheid bevorderen en ziekte voorkomen.
Ben je vaak vermoeid of heb je last van ongemakken; probeer je af te vallen of te stoppen met roken? Heb je last van stress, stijve spieren, een hoge werkdruk, of het gevoel dat je nooit vrij hebt? Dit is het sein om een ontspanningsmoment te gaan kiezen, een Total wellnessbehandeling naar keuze.
Een acupunctuurbehandeling met moxa (verwarmingstherapie) en cupping (dieptemassage) om je lichaam in balans te brengen en energie te krijgen. Een goed alternatief als je niet van naalden houdt is een detoxkuur: ofwel: ontslakken, ontgiften, ontzuren, verjongen. Deze behandeling maakt je energiek en topfit, schoont je lichaam op, haalt de meeste pijntjes weg en geeft je een soort reset van je hele organisme.
Herken je jezelf in bovenstaande, laat je dan voorlichten over alle mogelijkheden. Praktijk Ming Men Total Wellness is aangesloten bij nvtcg ZHONG, dus is vergoeding van TCM-behandelingen mogelijk door bijna alle ziektekostenverzekeraars.
De praktijk is gespecialiseerd in deze behandelingen en heeft als doelstelling om haar clienten te begeleiden in het krijgen en behouden van een lang en gezond leven

Total Wellness betekent aandacht voor uw totale welzijn, Naast uw innerlijke gezondheid besteden wij ook veel aandacht aan uw uiterlijke gezondheid. Daarvoor werkt onze beautysalon nauw samen met NUSKIN en PHARMANEX.